בלוג


בלוג


למה להשתמש ב- מטחנה מקוררת, לבשר ולדגים כציוד למסעדות / קייטרינג / ציוד לחנויות דגים  /  ציוד לאיטליזים

כבר היום , רוב השוק ובעיקר הקצביות ומפעלי הבשר, עברו להשתמשב- מטחנה מקוררת, בעיקר בשל תקנות משרד הבריאות.

מטחנות מקוררות - מכניסת הבשר ועד יציאת הבשר, עוברות קרור של 0 מעלות ,תהליך הטחינה מקורר מונע תהליך התחממות של הבשר, שהוא כמו תהליך בישול , טחינה ללא קרור, גורמת כאמור לההתחממות המפרקת את הבשר לכן חשוב, להשתמש - במטחנה מקוררת .

המטחנות מגיעות במגוון גדלים של 22 ועד ל -מטחנה מקוררת,  42 לכמויות גדולות. 

אנו מייבאים מגוון רב של מטחנות מקוררות - למסעדות, קייטרינג, קצביות, חניות דגים, דליקטסים, מפעלי בשר.


למה כדאי להשתמש במכונת ואקום תעשייתית

אנו אורזים ב-מכונת אריזה בואקום , מכמה סיבות, ראשית כדי למנוע  קלקול של בשר או מזון אחר, ברגע ששמנו מזון ב- מכונת אריזה בואקום- אנו מונעים התחמצנות עי ריקון מאויר, זה מאפשר לשמור בשר טרי עד חודש ימים.

שנית , מאפשר לנו לתת ללקוח מוצר טוב יותר כיון שזה מונע גם טעמי לוואי מהמקפיא, 

וכמובן ישנו המחיר הכלכלי, אריזה ב- מכונת ואקום תעשייית, תמנע מאתנו לזרוק אוכל ע"י שמירתו לתקופה ארוכה יותר. אנו מיבאים מגוון רב של - מכונות אריזה בואקום  - כציוד למסעדות, קייטרינג, ציוד לקצביותציוד לחנויות דגים, דליקטסים, ציוד למפעלי בשר


איך להפריד את הגידים מהבשר

איך לטפל באופן יותר נכון בבשר, ע"י שמוש בתוסף ל- מטחנה מקוררת

הגידים בבשר מפריעים לאיכות הבשר הטחון, אנו מייבאים מכשיר שמפריד את הגידים מהבשר, התועלת עבורכם היא שמקבלים תפוקת בשר טובה יותר ובשר נטו איכותי וטעים ביותר​

אנו מיבאים מגוון רב של מטחנות מקוררות - למסעדות, קייטרינג, קצביות, חניות דגים, דליקטסים, מפעי בשר



תוסף למטחנה מקוררת תעשייתית

הדגמה, כיצד תוסף ההפרדה בין הבשר לדגים בפעולה, מתאים ל- מטחנה מקוררת ,  32 ו- למטחנה מקוררת- 42גם לבשר קפוא.


למה צריך בעסק - מכונה אוטומטית להכנת המבורגר

לקוחות רבים שואלים אותנו, למה צריך לקנות- מכונה אוטומטית להכנת המבורגר  ואנחנו עונים להם בחיוך, כי אנחנו יודעים שכל מי שקנה מכונה כזו מתמכר...

 

הנקודה הראשונה היא התייעלות וחסכון כספי, עובדה שחשובה לכל בעל עסק בעיקר כ-ציוד לאטליזים 

ו-כציוד למפעלי בשר, קטנים וגדולים.

המכונות מסוגלות לתת תפוקה של אלפי קציצות המבורגר וקבאב ביום ולעבוד עשרות שעות ביממה, חלק מלקוחותינו מפעילים את המכונה 16 שעות ביום.

מכונת המבורגר אוטומטית, חוסכת כוח אדם ומחזירה במהירות את ההשקעה, כך למשל מכונה שעולה 46,000 ₪, וגורמת לחסכון של עובד שקבל שכר חודשי של 5000 ₪ כולל הוצאות (עלות שנתית של 60,000 ₪) נשארנו עם חסכון של 14,000 ₪ בשנה ויכולת לנתב את העובד למשימה אחרת.

 

נקודה שניה אחידות ואווריריות- מכונה ליצור והכנת המבורגר מוציאה קציצות אחידות לפי המשקל המדויק אותו תבחר, הקציצות יוצאות אווריריות ונראות כאלו יצרו ידנית.



הוראות בטיחות - מטחנת בשר תעשייתית

שימוש ב- מטחנת בשר תעשייתית, מחייב הדרכה והבנה כיצד להשתמש בה , זאת בשל הסיכונים הגבוהים הכרוכים בשמוש במטחנת בשר מקצועית, אם אתה מעסיק עובדים, עלייך לוודא שהם מבינים הסיכונים ואופן השימוש הנכון ב- מטחנת בשר תעשייתית

 

במבנה המטחנה ישנו חילזון שמטרתו להוביל את הבשר החוצה. החלזון סגור במכסה -סוגר בטיחות, אין לפתוח את המכסה בעת השימוש.

דוחפן- כדי להכניס את הבשר למטחנה, יש להשתמש בדוחפן בלבד, אין להעזר בידים בשל הסיכון הגדול הכרוך בכך.

 

אין להתיז מים בצורה ישירה , המכונה עובדת על חשמל ועשויה להנזק.

 

טפול שוטף- יש לפרק את החלזון המכסה והצילנדר, לשטוף במים ולנקות כדי לשמור על חיי המטחנה לאורך זמן.

ראה סרט ההרכה בנושא



מטחנת בשר למסעדות

מדריך קצר לרכישת- מטחנת בשר למסעדות.

אם אתה בעל מסעדה ומתלבט איזה סוג -מטחנת בשר מקצועית, לקנות, מצ"ב מדריך קצר לרכישת - מטחנת בשר מקצועית.

מטחנת בשר מקוררת או מטחנה תעשייתית רגילה....

ע"פ הנחיות משרד הבריאות (כתיבת המאמר- יולי 2019) רק קצביות מחויבות בשימוש ב-מטחנה מקוררת, מסעדות יכולות להשתמש ב-מטחנה תעשייתית, רגילה.

למרות זאת, המלצתנו היא להשתמש גם במסעדות ב-מטחנה מקוררת.

המטחנה המקוררת שומרת על הבשר קר לאורך כל תהליך הטחינה, כך שמתקבל בשר איכותי יותר. שימוש במטחנה תעשייתית, לא מקוררת גורם להתחממות הבשר וכתוצאה מכך קבלת בשר פחות איכותי.

 

גודל -מטחנת בשר התעשייתית

קיימים בשוק מספר דגמים של מטחנות, רצוי להתאים את כמות הבשר הנדרשת לגודל המטחנה, כדי לא לייצר מצב בו טוחנים בשר רב מדי ונאלצים לזרוק אותו. וכמובן אם אתם נדרשים לקצב עבודה גבוהה יש לבחור מטחנה שתספק את הצורך ותמנע מחסור בבשר זמין.

אנו מחזיקים מטחנות בגודל, 122232 ו42 – מטחנה מקוררת, מטחנה תעשיית-רגילה.

בנוסף יש לבדוק את הגודל הפיזי של מטחנת הבשר המקצועית. לעיתים במסעדה יש מקום מצומצם למטחנה. לצורך כך התאמנו עם החברות מהם אנו מייבאים, מטחנות בשר, שיתאמו לשטח מצומצם . ראו מטחנות בשר מקצועיות, חברת GARGY

 

מרקם הבשר לאחר טחינה

כדי לקבל גודל טחינה שונה ניתן להשתמש ברשתות שונות. אנו מחזיקים סוגי רשתות שונים בין 3-16 מ"מ.

 

תקופת האחריות

בדרך כלל תקופת האחריות עומדת על שנה, אנו בא.ג-עד, מאמינים באיכות המוצרים שלנו ולכן נותנים תקופת אחריות של 3 שנים ובתנאי שהשימוש במטחנת הבשר התעשייתית הוא כפי שרשום בהוראות הייצרן.

 

איכות המוצר

כנותן שירות ללקוחות חשוב לבעל מסעדה לבחור מטחנה איכותית ביותר, שתעמוד בעומס הטחינה הרב הנדרש.

אנו ב-א.ג-עד, מוכרים מטחנות לרשתות הגדולות בארץ זאת בשל העובדה שאנו מייבאים ממיטב היצרנים בעולם, כדי להבטיח איכות המוצר ושימוש בתקני איכות בינלאומיים.

 

בטיחות

שימוש ב- מטחנה תעשייתית, עשויה להיות מסוכנת אם לא מקפידים על הוראות הבטיחות. אנו מקפידים לייבא מטחנות בשר תעשייתיות עם רמת בטיחות גבוה .

יש לוודא קבלת חוברת הוראות יצרן ולהבין מהיבואן את נושא הבטיחות בשימוש במטחנה, בפרט אם אתם בעלי מסעדה המעסיקים עובדים.



Share by: