מטחנת בשר למסעדות - מדריך לרכישה
אם אתה בעל מסעדה ומתלבט איזה סוג מטחנת בשר מקצועית לקנות, לפניך מדריך קצר לרכישת מטחנת בשר מקצועית.
מטחנת בשר מקוררת או מטחנה תעשייתית רגילה?
ע"פ הנחיות משרד הבריאות (כתיבת המאמר- יולי 2019) רק קצביות מחויבות בשימוש ב-מטחנה מקוררת, מסעדות יכולות להשתמש ב-מטחנה תעשייתית, רגילה.
למרות זאת, המלצתנו היא להשתמש גם במסעדות ב-מטחנה מקוררת.
המטחנה המקוררת שומרת על הבשר קר לאורך כל תהליך הטחינה, כך שמתקבל בשר איכותי יותר. שימוש במטחנה תעשייתית, לא מקוררת גורם להתחממות הבשר וכתוצאה מכך קבלת בשר פחות איכותי.
גודל מטחנת בשר התעשייתית
קיימים בשוק מספר דגמים של מטחנות, רצוי להתאים את כמות הבשר הנדרשת לגודל המטחנה, כדי לא לייצר מצב בו טוחנים בשר רב מדי ונאלצים לזרוק אותו. וכמובן אם אתם נדרשים לקצב עבודה גבוהה יש לבחור מטחנה שתספק את הצורך ותמנע מחסור בבשר זמין.
אנו מחזיקים מטחנות בגודל, 12, 22, 32 ו42 – מטחנה מקוררת, מטחנה תעשיית-רגילה.
בנוסף יש לבדוק את הגודל הפיזי של מטחנת הבשר המקצועית. לעיתים במסעדה יש מקום מצומצם למטחנה. לצורך כך התאמנו עם החברות מהם אנו מייבאים, מטחנות בשר, שיתאמו לשטח מצומצם . ראו מטחנות בשר מקצועיות, חברת GARGY
מרקם הבשר לאחר טחינה
כדי לקבל גודל טחינה שונה ניתן להשתמש ברשתות שונות. אנו מחזיקים סוגי רשתות שונים בין 3-16 מ"מ.
תקופת האחריות
בדרך כלל תקופת האחריות עומדת על שנה, אנו בא.ג-עד, מאמינים באיכות המוצרים שלנו ולכן נותנים תקופת אחריות של 3 שנים ובתנאי שהשימוש במטחנת הבשר התעשייתית הוא כפי שרשום בהוראות הייצרן.
איכות המוצר
כנותן שירות ללקוחות חשוב לבעל מסעדה לבחור מטחנה איכותית ביותר, שתעמוד בעומס הטחינה הרב הנדרש.
אנו ב-א.ג-עד, מוכרים מטחנות לרשתות הגדולות בארץ זאת בשל העובדה שאנו מייבאים ממיטב היצרנים בעולם, כדי להבטיח איכות המוצר ושימוש בתקני איכות בינלאומיים.
בטיחות
שימוש במטחנה תעשייתית, עשויה להיות מסוכנת אם לא מקפידים על הוראות הבטיחות. אנו מקפידים לייבא מטחנות בשר תעשייתיות עם רמת בטיחות גבוה .
יש לוודא קבלת חוברת הוראות יצרן ולהבין מהיבואן את נושא הבטיחות בשימוש במטחנה, בפרט אם אתם בעלי מסעדה המעסיקים עובדים.