מטחנת בשר תעשייתית | מטחנת בשר מקצועית
חברת א.ג עד בע"מ היא יבואנית של ציוד לתעשיית המזון ממיטב היצרנים בחו"ל. אנו פועלים בשוק המזון עשרות שנים ומייבאים מגוון מטחנות בשר מקצועיות, במחירים הוגנים ואפשרות ל-24 תשלומים. כל המוצרים כוללים אחריות . אנו מייבאים מגוון מטחנות בשר מקוררות ולא מקוררות במגוון גדלים. מטחנות בשר תעשייתיות אלה מתאימות כ-ציוד מקצועי לקצבים, חנויות דגים, ציוד למפעלי בשר, סופרים, מעדניות, מטבחים מוסדיים, ציוד למסעדות ועוד. אנו נשמח לתת לך יעוץ כדי להתאים לך מטחנת בשר תעשייתית המתאימה לתקציב ולדרישות העבודה שלך.
הערה - אנו מבקשים להזכיר כי ע"פ הנחיות משרד הבריאות בעסק שעובד עם בקר, עוף ודגים, יוצבו מטחנות מקוררות נפרדות לכל אחד מהמוצרים.
לקבלת הצעה יש למלא את הטופס או להתקשר 053-941-4555
מטחנת בשר מקצועית תעשייתית
דגשים לטחינת בשר - מטחנת בשר תעשייתית
גוף קירור
בטחינת בשר, חשוב להקפיד על מכונת טחינה מקצועית המצוידת בגוף קירור פנימי, עם מד בקרת טמפרטורה בין 0-2 מעלות. חשוב להדגיש כי כל המכונות שלנו מצוידות במד בקרת קירור ובטמפרטורה של- 0-4 מעלות. החברות מהן אנו מייבאים הן מהטובות בעולם ומקפידות על תקני איכות גבוהים על פי הסטנדרט האירופאי.
טחינה לפי סוג הבשר
ע"פ הנחיות משרד הבריאות, יש להקפיד על מכונת טחינה מקצועית ייעודית לסוג הבשר ובמידה ויש לכם צורך בטחינה של בשר ודגים יש להקפיד על מכונות שונות לכל מוצר.
ניקיון המטחנה
חובה לנקות אתו חלקי המטחנה הבאים במגע עם הבשר כאשר יש הפסקה בין טחינה לטחינה (מעל שעה). החלק העיקרי שעובד בזמן הטחינה הוא שבלול גדול שדוחף את הבשר או הדגים קדימה בתוך ראש המכונה לכיוון הסכין שטוחנת את המזון בתנועה סיבובית, חשוב לכן לנקות היטב את השבלול, כדי להימנע מהתפתחות חיידקים.
רשתות
כדי לקבל גודל טחינה שונה ניתן להשתמש ברשתות שונות אנו מחזיקים סוגי רשתות שונים בין 3-16 מ"מ.