בלוג

מכונות ואקום
למה להשתמש ב- מטחנה מקוררת, לבשר ולדגים כציוד למסעדות / קייטרינג / ציוד לחנויות דגים / ציוד לאיטליזים
כבר היום, רוב השוק ובעיקר הקצביות ומפעלי הבשר, עברו להשתמש ב-מטחנה מקוררת, בעיקר בשל תקנות משרד הבריאות.
מטחנות מקוררות - מכניסת הבשר ועד יציאת הבשר, עוברות קרור של 0 מעלות ,תהליך הטחינה מקורר מונע תהליך התחממות של הבשר, שהוא כמו תהליך בישול , טחינה ללא קירור, גורמת כאמור להתחממות המפרקת את הבשר לכן חשוב, להשתמש - במטחנה מקוררת.
המטחנות מגיעות במגוון גדלים של 22 ועד למטחנה מקוררת, 42 לכמויות גדולות.
אנו מייבאים מגוון רב של מטחנות מקוררות - למסעדות, קייטרינג, קצביות, חניות דגים, דליקטסים, מפעלי בשר.
למה כדאי להשתמש במכונת ואקום תעשייתית
אנו אורזים במכונת אריזה בואקום מכמה סיבות:
ראשית, כדי למנוע קלקול של בשר או מזון אחר, ברגע שארזנו מזון במכונת אריזה בואקום - אנו מונעים התחמצנות עי ריקון מאויר, זה מאפשר לשמור בשר טרי עד חודש ימים.
שנית, מאפשר לנו לתת ללקוח מוצר טוב יותר כיון שזה מונע גם טעמי לוואי מהמקפיא.
וכמובן ישנו המחיר הכלכלי, אריזה ב-מכונת ואקום תעשייתית תמנע מאתנו לזרוק אוכל ע"י שמירתו לתקופה ארוכה יותר. אנו מייבאים מגוון רב של
מכונות אריזה בואקום כציוד למסעדות, קייטרינג, ציוד לקצביות, ציוד לחנויות דגים, דליקטסים, ציוד למפעלי בשר ועוד.
איך להפריד את הגידים מהבשר
איך לטפל באופן יותר נכון בבשר, ע"י שמוש בתוסף ל- מטחנה מקוררת
הגידים בבשר מפריעים לאיכות הבשר הטחון, אנו מייבאים מכשיר שמפריד את הגידים מהבשר, התועלת עבורכם היא שמקבלים תפוקת בשר טובה יותר ובשר נטו איכותי וטעים ביותר
אנו מיבאים מגוון רב של מטחנות מקוררות - למסעדות, קייטרינג, קצביות, חניות דגים, דליקטסים, מפעי בשר
תוסף למטחנה מקוררת תעשייתית
הדגמה, כיצד תוסף ההפרדה בין הבשר לדגים בפעולה, מתאים למטחנה מקוררת 32 ו- למטחנה מקוררת- 42, גם לבשר קפוא.
למה צריך בעסק - מכונה אוטומטית להכנת המבורגר
לקוחות רבים שואלים אותנו, למה צריך לקנות- מכונה אוטומטית להכנת המבורגר ואנחנו עונים להם בחיוך, כי אנחנו יודעים שכל מי שקנה מכונה כזו מתמכר...
הנקודה הראשונה היא התייעלות וחסכון כספי, עובדה שחשובה לכל בעל עסק בעיקר כ-ציוד לאטליזים
ו-כציוד למפעלי בשר, קטנים וגדולים.
המכונות מסוגלות לתת תפוקה של אלפי קציצות המבורגר וקבאב ביום ולעבוד עשרות שעות ביממה, חלק מלקוחותינו מפעילים את המכונה 16 שעות ביום.
מכונת המבורגר אוטומטית, חוסכת כוח אדם ומחזירה במהירות את ההשקעה, כך למשל מכונה שעולה 46,000 ₪, וגורמת לחסכון של עובד שקבל שכר חודשי של 5000 ₪ כולל הוצאות (עלות שנתית של 60,000 ₪) נשארנו עם חסכון של 14,000 ₪ בשנה ויכולת לנתב את העובד למשימה אחרת.
נקודה שניה אחידות ואווריריות- מכונה ליצור והכנת המבורגר מוציאה קציצות אחידות לפי המשקל המדויק אותו תבחר, הקציצות יוצאות אווריריות ונראות כאלו יצרו ידנית.
הוראות בטיחות - מטחנת בשר תעשייתית
שימוש ב- מטחנת בשר תעשייתית, מחייב הדרכה והבנה כיצד להשתמש בה , זאת בשל הסיכונים הגבוהים הכרוכים בשמוש במטחנת בשר מקצועית, אם אתה מעסיק עובדים, עלייך לוודא שהם מבינים הסיכונים ואופן השימוש הנכון ב- מטחנת בשר תעשייתית.
במבנה המטחנה ישנו חילזון שמטרתו להוביל את הבשר החוצה. החלזון סגור במכסה -סוגר בטיחות, אין לפתוח את המכסה בעת השימוש.
דוחפן- כדי להכניס את הבשר למטחנה, יש להשתמש בדוחפן בלבד, אין להעזר בידים בשל הסיכון הגדול הכרוך בכך.
אין להתיז מים בצורה ישירה , המכונה עובדת על חשמל ועשויה להנזק.
טפול שוטף- יש לפרק את החלזון המכסה והצילנדר, לשטוף במים ולנקות כדי לשמור על חיי המטחנה לאורך זמן.
ראה סרט ההרכה בנושא
