מקררים ליישון בשר


מקררים ליישון בשר


מקררי יישון בשר

לא פשוט להכין בשר בטעם ובמרקם של זה שאפשר לאכול במסעדה בשרית בה עושים שימוש בתהליכים מקצועיים להכנה. למעשה, למסעדת בשרים יש כמה יתרונות על פני ההכנה הביתית של בשרים, בהם גם השימוש במקררים ליישון בשר. כמו כן, לשפים במסעדות בשר יש גישה לבשר איכותי.

 

בנוסף, ההכנה כוללת צלייה של הבשר בטמפרטורה גבוהה בהרבה מזו הזמינה בתנור טיפוסי שאפשר למצוא במטבח הביתי או על הגריל. אך לפני שלבי ההכנה האלה, הבשר עובר יישון, במקררים ליישון בשר. כך שחתיכת בשר בת ארבעה שבועות תתאפיין בריכוז גבוה של נוזלים. תהליך היישון המבוקר מאפשר לייצר את הטעמים העמוקים והאייקונים שכולם אוהבים. 

 

רבים מעוניינים להעתיק את ההכנה המקצועית של נתחי בשר אל המטבח הביתי. הניסיונות לא תמיד מצליחים לנפק את הטעמים המדויקים, אך בהחלט משיגים תוצאות מצוינות. אחת ההמלצות היא לבחור בנתחים מתאימים ואיכותיים, כגון אלה שאפשר למצוא במסעדות בשרים. ניתן לגשת לקצב ממנו קונים השפים ולהפוך לאחד הלקוחות שלו. 

 

את שלב היישון יכולים לבצע בבית גם מי שאין בבעלותם מקררים ליישון בשר. חשוב לנקות את המקרר ולוודא שאין בו ריחות לוואי ממוצרי מזון אחרים. יש להניח את נתח הבשר ליישון על רשת בתוך המקרר. הבשר לא יעבור יישון ראוי אם המקרר יפתח לעתים תכופות, לכן חשוב לשמור על תא המקרר סגור ככל שניתן. 

 

המלצה נוספת היא לכוון לטמפרטורות הכנה גבוהות במיוחד. ניתן לעשות זאת באמצעות צלייה מעל לחתיכות פחם או אש שבוערת באמצעות חתיכות עץ.


לקבלת הצעה יש למלא את הטופס או להתקשר 053-941-4555

מקררים ליישון בשר

Share by: