מטחנות בשר תעשייתיות


מטחנת בשר מקצועית תעשייתית


לקבלת הצעה יש למלא את הטופס או להתקשר 053-941-4555

מטחנת בשר מקצועית תעשייתית

דגשים לטחינת בשר - מטחנת בשר תעשייתית

 

גוף קירור

בטחינת בשר, חשוב להקפיד על מכונת טחינה מקצועית המצוידת בגוף קירור פנימי, עם מד בקרת טמפרטורה בין 0-2 מעלות. חשוב להדגיש כי כל המכונות שלנו מצוידות במד בקרת קירור ובטמפרטורה של- 0-4 מעלות. החברות מהן אנו מייבאים הן מהטובות בעולם ומקפידות על תקני איכות גבוהים על פי הסטנדרט האירופאי.

 

טחינה לפי סוג הבשר

ע"פ הנחיות משרד הבריאות, יש להקפיד על מכונת טחינה מקצועית ייעודית לסוג הבשר ובמידה ויש לכם צורך בטחינה של בשר ודגים יש להקפיד על מכונות שונות לכל מוצר.

 

ניקיון המטחנה

חובה לנקות אתו חלקי המטחנה הבאים במגע עם הבשר כאשר יש הפסקה בין טחינה לטחינה (מעל שעה). החלק העיקרי שעובד בזמן הטחינה הוא שבלול גדול שדוחף את הבשר או הדגים קדימה בתוך ראש המכונה לכיוון הסכין שטוחנת את המזון בתנועה סיבובית, חשוב לכן לנקות היטב את השבלול, כדי להימנע מהתפתחות חיידקים.

 

רשתות

כדי לקבל גודל טחינה שונה ניתן להשתמש ברשתות שונות אנו מחזיקים סוגי רשתות שונים בין 3-16 מ"מ.


Share by: